Kutyatáp, macskatáp, állateledel, állatfelszerelés ONLINE! - CUPÁK Webshop Maglód

Animonda Gran Carno Junior 400g Marha - Pulykaszív ízben

Animonda Gran Carno Junior 400g Marha - Pulykaszív ízben

Vegye meg most:

A termék ára:
520Ft (416Ft+ÁFA)    

Az Animonda GranCarno Junior kölyöktáp speciálisan a fiatal kutyák táp- és ásványi anyag-igényéhez igazított, s az eledelben lévő húsdarabok is az életkornak megfelelő nagyságúak. Kizárólag friss hús felhasználásával készül. A táp különböző antioxidánsok olyan sajátos keverékét tartalmazza, amely védi és erősíti az immunrendszert, a szervezet ellenálló képességét. Ez a jól kiegyensúlyozott étrend megbízhatóan biztosítja a kölyök- és fejlődő kutyák sajátos tápanyagigényét. Az étvágygerjesztő húsfajták ebben az eledelben ízletes, "harapáskész" darabokként jelennek meg. Konzekvensen mentes a mesterséges színezékektől és tartósítószerektől. Összetevők: marha (60%, hús, máj, tüdő, szív, vese, tőgy), húslé (31%), pulykaszív (8%), kalcium-karbonát, lazacolaj (0,2%).

Az Animonda GranCarno Junior kölyöktáp speciálisan a fiatal kutyák táp- és ásványi anyag-igényéhez igazított, s az eledelben lévő húsdarabok is az életkornak megfelelő nagyságúak. Kizárólag friss hús felhasználásával készül. A táp különböző antioxidánsok olyan sajátos keverékét tartalmazza, amely védi és erősíti az immunrendszert, a szervezet ellenálló képességét. Ez a jól kiegyensúlyozott étrend megbízhatóan biztosítja a kölyök- és fejlődő kutyák sajátos tápanyagigényét. Az étvágygerjesztő húsfajták ebben az eledelben ízletes, "harapáskész" darabokként jelennek meg. Konzekvensen mentes a mesterséges színezékektől és tartósítószerektől.

Összetevők: marha (60%, hús, máj, tüdő, szív, vese, tőgy), húslé (31%), pulykaszív (8%), kalcium-karbonát, lazacolaj (0,2%).

Kapcsolat

CUPÁK.HU

Cím:
Maglód, Fő utca 30.
(H-P: 8-19ó; Sz: 7-13ó)

Vecsés, Mária utca 19.
(H-P: 10-19ó; Sz: 8-13ó)

Adószám: 25092921-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-173113
E-mail: info@cupak.hu

Állat eledel Maglód Állat eledel Vecsés

Kérdése van?


A cupak.hu árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Írjon nekünk az info@cupak.hu email címre, és mi amilyen gyorsan csak tudunk, válaszolunk.
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!