Kutyatáp, macskatáp, állateledel, állatfelszerelés ONLINE! - CUPÁK Webshop Maglód

Könyvek

a csodálatos német dog
5.500Ft
A nagyszerűbb kutyafajtáról szóló könyv tartalma: A fajta kialakulása; A kölyök német dog; Érzékszervek, érzékelések; Táplálkozás; A szaporodás; A tenyésztés göröngyös útja; Genetika; Egészségvédelem; Anatómia és élettan; Mi a standard?
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
A dalmata
1.160Ft
A dalmata, kutyakönyvtár, elektra kiadóház, 1999
IMAGE_BUTTON_DETAILS
A dobermann
950Ft
Reinhid Klein, "A doberman" minden amit tudni kell a dobermann származásáról, vásárlásáról, tenyésztéséről, táplálásáról, tartásáról, ápolásáról, kiképzéséről, kiállításáról és neveléséről.
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
A kölyökkutya
1.190Ft
IMAGE_BUTTON_DETAILS
A legkedveltebb díszhalak
990Ft
A szerző könyvében a legkeresettebb 100 akváriumi díszhal rövid leírásával segít minden kezdő akvaristának a legmegfelelőbb halak kiválasztásában.
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
A puli története - Arany Csaba
2.000Ft
Arany Csaba Mezőgazda Kiadó, 1998 222 oldal Kötés: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
IMAGE_BUTTON_DETAILS
A schnauzer
1.190Ft
schnauzer, kutyakönyvtár, elektra kiadóház, 2005
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
A shih-tzu, a pekingi palotakutya és más ázsiai törpekutyák
1.560Ft
A shih-tzu, a pekingi palotakutya és más ázsiai törpekutyák , minden amit tudni kell, származásáról, vásárlásáról, tenyésztéséről, táplálásáról, tartásáról, ápolásáról, kiképzéséről, kiállításáról és neveléséről
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
A terrárium
2.000Ft
A terrárium, KISÁLLATAINK, CSER kiadó 2007
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
A vadászgörény - Dér Zoltán
1.150Ft
A könyv a Magyarországon még sokak számára ismeretlen és most népszerűsödő állatfajjal, a vadászgörénnyel foglalkozik, mely az USA-ban és Nyugat-Európában nagy népszerűségnek örvend. A közönséges görénytől nemcsak színváltozatai, hanem a háziasítás következtében anatómiája is különbözik. Kevesen tudják azt is, hogy a vadászgörény a legrégebben háziasított állataink közé tartozik. Évszázadokkal ezelőtt az emberek városba költözésével és a vadászat jelentőségének visszaszorulásával csaknem a feledés homályába merült, és közénk pár évtizeddel ezelőtt nem mint vadász, hanem mint házi kedvenc tért vissza. A könyvből információhoz juthatnak mindezen témákról, valamint a vadászgörénytartás és -tenyésztés legapróbb részleteiről is.
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
A westie
1.190Ft
inden amit tudni kell a westie származásáról, vásárlásáról, tenyésztéséről, táplálásáról, tartásáról, ápolásáról, kiképzéséről, kiállításáról és neveléséről.
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
Búzatermesztés
1.100Ft
"A gazdákat régóta foglalkoztatja, hogyan lehet a búza terméshozamának növelése mellett egyúttal a minőséget is javítani..."
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
Divatos állatok CSODABOGARAK
3.150Ft
Csodabogarak c. könyv, Gazda kiadó, Budapest 2007
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
Egerek
1.290Ft
Útmutató az állat kiválasztásához, elhelyezéséhez, tartásához, táplálásához, viselkedéséhez, betegségeihez, tenyésztéséhez, fajtáihoz és színváltozataihoz.
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
Egzotikus kedvencek kézikönyve
1.890Ft
Az Egzotikus kedvencek kézikönyve széles körű áttekintést és gyakorlati útmutatást nyújt, illetve szakértő tanácsokat ad mindazoknak, akik szeretnének nem hétköznapi állatokat tartani otthonukban. David Manning értékes tanácsokkal szolgál a legelterjedtebb kétéltűek, hüllők és gerinctelenek tartásához. A tárgyalt állatok mindegyike beszerezhető fogságban nevelt almokból. A könyv gyakorlati tanácsokat ad az állatok elhelyezéséről, étrendjéről, gondozásáról és tenyésztéséről. A több mint 120 színes fényképpel készült kötetet lenyűgöző tények, hasznos információk és tippek teszik teljessé.
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
Japán kutyafajták
1.450Ft
Sokunk számára a keleti filozófiák mindig kicsit nehezen értelmezhető, misztikus tanítások. A szamurájok halálmegvető bátorsága és a buddhista vallás útkeresése áthatja a japán emberek gondolkodásmódját, így még a kutyatenyésztésben, a tartásról alkotott gondolkodásmódjukban is tetten érhető. Talán különleges az az elvárás, amit a szarvas- és medvevadászatokra használt ainu kutyákkal, akitákkal szemben támasztottak a japánok, de ha figyelembe vesszük, hogy egész gondolkodásmódjukat mennyire meghatározta a harci erények feltétlen tisztelete, és a küzdelmekben mutatott önfeláldozás, meglátjuk, hogy ezeket a tulajdonságokat igyekeztek társaikban, segítőikben, a kutyákban is felszínre hozni.
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
Kutya a családban
1.190Ft
" Aki kutyát tart, az kicsit diplomafeladatot vállal magára. Rászánja magát, ha nem is tudatosan, arra, hogy egy más természeti lénnyel kell élnie."
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
Macska
1.290Ft
Macska, útmutató az állat tartásról, táplálásról és gondozásról.
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
Macska betegségek
2.550Ft
Mezőgazda Kiadó, 2005 Állatbarátok könyvtára sorozat 196 oldal Kötés: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS Ha ismerjük a macskák betegségeinek okait, tüneteit és megelőzésük lehetőségeit, sokat tehetünk kedvencünk egészségének megóvásáért. Az állatorvostól nem tudunk mindent megkérdezni, amit a cicánk betegségéről tudni szeretnénk, és az általa feltett kérdések is gyakran felkészületlenül érnek bennünket. E könyv részletesen ismerteti a macskák betegségeit, felismerhető tüneteiket a macska-AIDS-től kezdve a szobanövények okozta mérgezésekig. -Megismerhetjük a tartási körülmények és a táplálkozás szerepét a betegségek megelőzésében. -A betegségek tüneteinek ismeretében el tudjuk dönteni, hogy mikor kell állatorvoshoz fordulni. -Megtudhatjuk, hogyan kell a macskáknak szükség esetén elsősegélyt nyújtani, és miként segíthetünk rajta magunk is, ha nincs komolyabb baj.
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
Macska betegségek- Dr.Carol Osborne
1.850Ft
Macskabetegségek - Megelőzés, felismerés, gyógyítás Carol Osborne
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
MACSKA enciklopédia
1.495Ft
Ezt a nagyon is ismerős állatot mutatjuk be részletesen, hűen ahhoz a rejtélyes világhoz, amitől annyira elbűvölő tud lenni egy macska.
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
Macskák
940Ft
Macskák című könyv Brigit Gollmanntól
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
Macskas a lakásban
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
Madárpókok
2.495Ft
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
Mérgeskígyók
2.220Ft
Buzás Balázs, Tóth Tamás, Mérges kígyók című könyv, minden benne van ebben a könyvben, amit eddig valaha tudni akartál a mérges kígyókról! MINDEN EGY KÖNYVBEN! :)
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
Mit egyen a kutyám?
2.998Ft
A kézikönyv segítséget nyújt kutyatartóknak és a kutyatenyésztőknek, házikedvenceink gondozása, ellátása során. Többek között arra is felhívja a figyelmünket, hogy nemcsak akkor bánunk rosszul a kutyákkal, ha nem adunk neki eleget enni, hanem akkor is, ha túletetjük és ezáltal elhizlaljuk.
IMAGE_BUTTON_DETAILS
Óriás schanuzer
1.460Ft
Óriás schnauzer, saxum kiadó, 2001, Veress István
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
Papagájkedvelők kézikönyve
4.700Ft
A madarak talán legkülönösebb csoportját képező papagájok többsége igen szociális életet él, kisebb-nagyobb kolóniákban érzi jól magát. Ezzel is magyarázható, hogy az emberek oltalmában élő papagájok rendkívüli módon kötődnek gazdájukhoz, velük igazi bensőséges kapcsolatot alakítanak ki. Ezért, valamint értelmi képességeik, kedvességük, hangutánzó képességük miatt váltak a legnépszerűbb díszmadarainkká. Ez a kétes értékű dicséret sajnos sok fajt sodort a végveszélybe, néhányat pedig már megmenteni sem lehetett a kipusztulástól, olyan nagy számban fogták, lőtték, csempészték őket, s teszik ezt sokhelyütt még ma is. Erről a nagyszerű és érdekes madárcsoportról írt részletes, és az eddig magyar nyelven megjelenteknél gazdagabb könyvet dr. Romhányi Attila, aki "civilben" belgyógyász szakorvos.A könyv első részében sok érdekességgel fűszerezett általános tudnivalók olvashatók a papagájokról. Megismerhetjük származásukat, elnevezésük eredetét, viselkedésüket, testfelépítésüket, különleges képességeiket. Igen gazdag és gyakorlatias az állategészségügyet tárgyaló fejezet.A legnagyobb részt a könyvben azonban a 338 faj, és számos alfaj és mutáció ismertetése, tartási és tenyésztési tudnivalóinak leírása foglalja el. Az élőhelyük alapján csoportosított, és nemzetségenként felsorolt fajok között szerepelnek az élőhelyükön kipusztult, vagy a kipusztulás közelébe jutott papagájok is. Különös értéke a könyvnek az együtt érző és szeretetteljes hangvétel, amellyel a szerző e madarakról ír.Romhányi doktor szinte az egész világot bejárta, madárparkokban és természetes élőhelyükön is felkereste a fellelhető papagájokat. Könyvét saját fotói illusztrálják. Ajánlható ez a könyv nemcsak a papagájbarátoknak, hanem az állatok, a természet iránt érdeklődőknek is. Igen szórakoztató, és érdekes olvasmány.
IMAGE_BUTTON_DETAILS
Retriverek
1.750Ft
Minden amit tudni kell e fajról.
IMAGE_BUTTON_DETAILS
Tengeri akvarisztika
5.880Ft
Témája összefoglal mindent amit erről a témáról tudni szeretnénk .
IMAGE_BUTTON_DETAILS Megveszem 
Tengeri elmősök
460Ft
Tenger emlősök Hogyan azonosítjuk a tengerben élő emlősöket? Tudnivalók és hasznos ismeretek, Felfedezni valók a természetben, kifogyhatatlan ötletek a természettel való ismeretekhez
IMAGE_BUTTON_DETAILS
Megjelenítve 1-től 33-ig (összesen 33 termék)
 1 
Könyvek

Kapcsolat

CUPÁK.HU

Cím:
Maglód, Fő utca 30.
(H-P: 8-19ó; Sz: 7-13ó)

Vecsés, Mária utca 19.
(H-P: 10-19ó; Sz: 8-13ó)

Adószám: 25092921-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-173113
E-mail: info@cupak.hu

Állat eledel Maglód Állat eledel Vecsés

Kérdése van?


A cupak.hu árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Írjon nekünk az info@cupak.hu email címre, és mi amilyen gyorsan csak tudunk, válaszolunk.
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!