Kutyatáp, macskatáp, állateledel, állatfelszerelés ONLINE! - CUPÁK Webshop Maglód

Gourmet perlé 4*85g Csirkés

Gourmet perlé 4*85g Csirkés

Vegye meg most:

A termék ára:
650Ft (520Ft+ÁFA)    

 A Gourmet Perle válogatott csemegét kínál minden ínyenc macskának. A macskák különösen nagy ínyencek, s nem szívesen látják étlapjuk unalmasságát. Ez a finom nedvestáp több ízletes fajtájával megfelelő változatosságot varázsol a macskatálakba, s nap mint nap igazi ízélményt kínál a minőség kedvelőinek. 
A pikáns húsból és halból álló, értékes ásványi anyagokkal gazdagított kompozíciók minden macska szívét megdobogtatják. A hozzáadott értékes vitaminok az egészséget erősítik, s támogatják az általános jó közérzetet. Az eledelhez valamennyi összetevő a saját levében fő, ez pedig egészen különleges, pikáns ízélményt eredményez. Ezzel a nedvestáppal minden nap valami újjal kényeztetheti kis kedvencét. A Gourmet Perle válogatott összetevői ellátják macskáját mindazzal, amire annak aktív és egészséges életéhez szüksége van.

 

A Gourmet Perle multipack meggyőző jellemzői nagy vonalakban:

 

  • Válogatott nedvestáp 1 - 7 éves macskáknak
  • A legjobb összetevőkből: kiváló minőségű állati fehérjék a legjobb ízért és a magas elfogadási arányért
  • Fontos ásványi anyagokkal: a kiegyensúlyozott tápanyagprofilért
  • Értékes vitaminokkal: a legjobb egészségért és a kiváló közérzetért
  • Változatos és sokoldalú: soha nem válik unalmassá az étlap
  • Teljes értékű

 

Összetevők
Marha, nyúl, lazac & csirke:
Marha:
Hús és állati melléktermékek (abból min. 4% marha), növényi fehérjekivonatok, hal és halmelléktermékek, ásványi anyagok, cukor.
Nyúl:
Hús és állati melléktermékek (abból 4% nyúl), növényi fehérjekivonatok, hal és halmelléktermékek, ásványi anyagok, cukor.
Lazac:
Hús és állati melléktermékek, növényi fehérjekivonatok, hal és halmelléktermékek (abból 4% lazac), ásványi anyagok, cukor.
Csirke:
Hús és állati melléktermékek (abból min. 4% csirke), növényi fehérjekivonatok, hal és halmelléktermékek, ásványi anyagok, cukor.

Pulyka, tonhal, kacsa & bárány:
Pulyka:
Hús és állati melléktermékek (abból 4% tonhal), növényi fehérjekivonatok, hal és halmelléktermékek, ásványi anyagok, cukor.
Tonhal:
Hús és állati melléktermékek, növényi fehérjekivonatok, hal és halmelléktermékek (4% tonhal), ásványi anyagok, cukor. Kacsa:
Hús és állati melléktermékek (abból 4% kacsa), növényi fehérjekivonatok, hal és halmelléktermékek, ásványi anyagok, cukor.
Bárány:
Hús és állati melléktermékek (abból 4% bárány), növényi fehérjekivonatok, hal és halmelléktermékek, ásványi anyagok, cukor.

Duetto di Mare:
Lazac & tőkehal:
Hús és állati melléktermékek, növényi fehérjekivonatok, hal és halmelléktermékek (4% lazac, 4% tőkehal), ásványi anyagok, cukor.
Nyílt tengeri hal & tonhal:
Hús és állati melléktermékek, növényi fehérjekivonatok, hal és halmelléktermékek (4% nyílt tengeri hal, 4% tonhal), ásványi anyagok, cukor.
Lazac & pontyfélék:
Hús és állati melléktermékek, növényi fehérjekivonatok, hal és halmelléktermékek (4% lazac, 4% pontyfélék), ásványi anyagok, cukor.
Szardínia & tonhal:
Hús és állati melléktermékek, növényi fehérjekivonatok, hal és halmelléktermékek (4% szardínia, 4% tonhal), ásványi anyagok, cukor.

Adalékanyagok:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
Réz (0,9 mg/kg), vas (10 mg/kg), jód (0,3 mg/kg), mangán (2 mg/kg), D3-vitamin (230 NE/kg), A-vitamin (1.490 NE/kg), cink (10 mg/kg).


Analitikai összetevők

fehérje 14.0 %
nyerszsír 2.5 %
nyersrost 0.5 %
hamu 2.2 %
nedvesség

79.0 %

 

 

Etetési útmutató:
Felnőtt macskának (kb. 4 kg) naponta max. 4 tasakkal adjon, legalább 2 étkezésre elosztva!
A tényleges etetési mennyiség a macska kora, aktivitása, testi adottságai, egyedi körülményei, az időjárási viszonyok függvénye.

Vemhes és szoptató macskának adjon annyit, amennyit az megeszik.

Kapcsolat

CUPÁK.HU

Cím:
Maglód, Fő utca 30.
(H-P: 8-19ó; Sz: 7-13ó)

Vecsés, Mária utca 19.
(H-P: 10-19ó; Sz: 8-13ó)

Adószám: 25092921-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-173113
E-mail: info@cupak.hu

Állat eledel Maglód Állat eledel Vecsés

Kérdése van?


A cupak.hu árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Írjon nekünk az info@cupak.hu email címre, és mi amilyen gyorsan csak tudunk, válaszolunk.
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!