Kutyatáp, macskatáp, állateledel, állatfelszerelés ONLINE! - CUPÁK Webshop Maglód
Rólunk

Mi nem akarjuk meggyőzni önöket arról, miért jó az online rendelés, ezt már mindenki más megtette.

Cégünk közel 20 éve boldogítja a környék cicáit, kutyáit, kisállatait.


Elmodhatjuk, hogy ennyi év tapasztalatával, szakértelmével a régió egyik legnagyobb állateledel forgalmazójává nőttük ki magunkat. A házhoz szállítás igényét több Kedves Vásárlónk is jelezte, ezért már kedvező házhozszállítási opciókat is fel tudunk felajánlani a vásárlásokhoz.

A meglévő cégek oldalait lapozgatva egy óriási űrt tapasztaltunk: szerintük a kutya és a cica nem is eszik húst! A forgalmazónak sokkal kényelmesebb száraztáppal és konzervvel dolgoznia, foggal-körömmel igyekszik meggyőzni mindenkit hogy a konyhai maradék ,a hús helyett az általa forgalmazott táppal etessünk.
Bizony el kell mondanom, hogy ennek ellenére a kutya és a cica még mindíg húsevő! Zárójelben jegyezném csak meg hogy én kb. 40 éve fogyasztottam utoljára tápot, amikor kedves édesanyámnak elfogyott az anyateje! Konzervet meg akkor eszünk, amikor sátras nyaraláson vagyunk. ( a konzervek kilencvenkilenc százaléka 4% hússzármazékot tartalmaz, állagából adódóan pedig még a rágás örömét is elvesszük kedvenceinktől. Helyette rágják virágainkat.)
Ez az új divat is a pénztárcánk tartalmát rövidíti meg erősen, frontálisan is többszörösébe kerűl a hagyományos etetéssel szemben. Számoljon utána, ne hagyja magát becsapni!

Mi és az orvosok tudjuk igazán, hogy mennyi beteg, allergiás kutya van mostanában, sajnos nagyon sok. Természetesen egy jól megválasztott táppal, konzervvel alkalmakként kiváltható ez az etetési mód.

Ezek után kérjük tekintse meg a mi kínálatunkat.

Kovács Gyula és csapata!

Kapcsolat

CUPÁK.HU

Cím:
Maglód, Fő utca 30.
(H-P: 8-19ó; Sz: 7-13ó)

Vecsés, Mária utca 19.
(H-P: 10-19ó; Sz: 8-13ó)

Adószám: 25092921-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-173113
E-mail: info@cupak.hu

Állat eledel Maglód Állat eledel Vecsés

Kérdése van?


A cupak.hu árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Írjon nekünk az info@cupak.hu email címre, és mi amilyen gyorsan csak tudunk, válaszolunk.
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!