Maglód: 06-70/236-37-84, Vecsés: 06-70/421-27-31 (Hívható: hétfőtől-péntekig 09:00-19:00)
Nyitvatartás: H-P: 8:00-19:00 Szo: 7:00-13:00

Rólunk

Rólunk

0000-00-00
Adminisztrátor
1355
Mi nem akarjuk meggyőzni önöket arról, miért jó az online rendelés, ezt már mindenki más megtette.

Cégünk 1993 óta boldogítja a környék cicáit, kutyáit, kisállatait.

Elmondhatjuk, hogy ennyi év tapasztalatával, szakértelmével a régió egyik legnagyobb állateledel forgalmazójává nőttük ki magunkat. A házhoz szállítás igényét több Kedves Vásárlónk is jelezte, ezért már kedvező házhoz szállítási opciókat is fel tudunk ajánlani a vásárlásokhoz. 

A meglévő cégek oldalait lapozgatva egy óriási űrt tapasztaltunk: szerintük a kutya és a cica nem is eszik húst! A forgalmazónak sokkal kényelmesebb száraz táppal és konzervvel dolgoznia, foggal-körömmel igyekszik meggyőzni mindenkit hogy a konyhai maradék ,a hús helyett az általa forgalmazott táppal etessünk. 
Bizony el kell mondanom, hogy ennek ellenére a kutya és a cica még mindig húsevő! Zárójelben jegyezném csak meg hogy én kb. 40 éve fogyasztottam utoljára tápot, amikor kedves édesanyámnak elfogyott az anyateje! Konzervet meg akkor eszünk, amikor sátras nyaraláson vagyunk. ( a konzervek kilencvenkilenc százaléka 4% hússzármazékot tartalmaz, állagából adódóan pedig még a rágás örömét is elvesszük kedvenceinktől. Helyette rágják virágainkat.) 
Ez az új divat is a pénztárcánk tartalmát rövidíti meg erősen, forintálisan is többszörösébe kerül a hagyományos etetéssel szemben. Számoljon utána, ne hagyja magát becsapni! 

Mi és az orvosok tudjuk igazán, hogy mennyi beteg, allergiás kutya van mostanában, sajnos nagyon sok. Természetesen egy jól megválasztott táppal, konzervvel alkalmakként kiváltható ez az etetési mód.

Ezek után kérjük tekintse meg a mi kínálatunkat.