Dog Chow Junior Csirke-Rizs 3 kg SAJÁT kiszerelés
Termék adatai

Dog Chow Junior Csirke-Rizs 3 kg SAJÁT kiszerelés

Cikkszám: 1048
3 kg SAJÁT kiszerelés
3 820 Ft
Instock
db

Teljes értékű állateledel kölyökkutyák részére. Alkalmas vemhes és szoptatós kutyák, valamint kistestű felnőtt kutyák részére is. 100%-os teljes értékű állateledel kölyökkutyák részére elválasztástól a felnőtté válásig 29%-os fehérje és 15%-os zsírtartalommal.
 A DOG CHOW receptúrája gazdagon tartalmazza azokat a húsokat, amelyeket a kutyák kedvelnek, és ösztönösen választanak. A DOG CHOW Puppy receptjei C- és E-vitamint tartalmaznak, melyek antioxidánsként támogatják a természetes védekezőképességet és gátolják a szabad gyökök káros hatásait. Cikóriát tartalmaz, mely természetes prebiotikum forrásként bizonyítottan növeli a bélrendszerben található hasznos baktériumok számát, és elősegíti az egészséges emésztést. A különböző méretű tápszemek kifejezetten elősegítik a hosszabb ideig tartó rágást és ezzel a megfelelő tápanyag felszívódást, valamint az egészséges szájhigiénia fenntartását.
Az ajánlott etetések száma a következő: etesse a 3 hónapnál fiatalabb kölyköket napi 3-4 alkalommal nedvesített táppal. 3 hónapos kortól fokozatosan csökkentse a nedvesítést és álljon át a napi 3 etetésre. 6-12 hónapos korban etesse kutyáját napi 2 alkalommal. Etessen az etetési táblázatban leírtaknak megfelelően, kerülje a túletetést a növekedés alatti ideális testalkat megtartása érdekében. Minden kölyökkutya egyedi igényekkel rendelkezik, ezért aktivitási szintjétől és testalkatától függően napi adagja finomításra szorulhat. Etetés vemhesség és szoptatás alatt: a vemhesség utolsó 3-4 hetében és a szoptatás alatt a kínált tápmennyiséget növelje a táblázatban feltüntetett adag 1,5-2-szeresére. Elválasztás után az anyakutya adagját állítsa vissza az ideális testsúlyhoz szükséges mennyiségre. Az 1-5 kg-os felnőtt kistestű kutyák napi adagja 30-120 g/nap. Biztosítson kutyájának mindig friss és tiszta ivóvizet!
Gabonafélék (teljes kiőrlésű 20%), hús és állati származékok (hús 14%, csirke 4%), növényi fehérjekivonatok, olajok és zsírok, növényi eredetű származékok (szárított cukorrépa apríték 1,1%), zöldségek (szárított cikória gyökér 1,1%), ásványi anyagok. Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: mg/kg: Fe (E1): 94; I (E2): 2,3; Cu (E4): 10; Mn (E5): 7,1; Zn (E6): 175; Se (E8): 0,23; Vit C:140. NE/kg: Vit A (E672): 22600; Vit D3 (E671): 1300; Vit E: 170. Antioxidánsokat tartalmaz. Fehérje 29,0% Zsírtartalom 15,0% Nyershamu 7,5% Nyersrost 2,5% 

3 kg-os, SAJÁT kiszerelésben.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned