Dog Chow Senior 14 kg
Termék adatai

Dog Chow Senior 14 kg

Cikkszám: 1020
14 kg
17 355 Ft
Instock
db

A Dog Chow Senior  egy 100%-osan teljes értékű és kiegyensúlyozott száraz kutyatáp idős (9 éves kortól) kutyák részére, mely támogatja a könnyed mozgást és segít fenntartani lendületes életvitelüket.
A Dog Chow-nál megértjük és tiszteljük a kutyák egészséges, boldog és aktív kültéri életre való szükségét: legyen az egy hegyi futás, izgalmas átkelés a folyón, vagy egy séta a parkban.
Tudjuk, hogy kutyája tápanyagszükséglete folyamatosan változik élete során és a megfelő táplálék megtalálása fontos része a róla való gondoskodásnak.
A Purina, 85 éves tapasztalattal rendelkezik a kutyák táplálása és viselkedése terén, gondosan alakította ki a Dog Chow Megfelelő táplálék a megfelelő életszakaszban termékcsoportot.
Eledelünket úgy fejlesztettük ki, hogy a megfelelő táplálást biztosítson minden egyes életszakaszban. A Dog Chow hozzájárul az egészséges, aktív kíváncsisággal teli, örömteljes élethez.
TÁPLÁLÁS EGY EGÉSZSÉGES ÉS BOLDOG ÉLETÚTON ÁT
- Omega-3 zsírsavakat tartalmaz, mely jótékonyan hat a mozgékonyságra és védi az ízületeket.
- Természetes prebiotikum tartalommal, amely bizonyítottan segíti az egészséges emésztést. A Dog Chow Senior receptúra cikóriát, egy természetes prebiotikum forrást tartalmaz, mely bizonyítottan segít a hasznos baktériumok számát növelni a bélrendszerben, ezzel elősegítve az egészséges emésztést.
- A különböző alakú tápszemek kifejezetten elősegítik a rágást és az egészséges szájhigiénia fenntartását. Táplálkozásszakértőink kutyatenyésztők segítségével gondosan tesztelték ezt a tápszem kombinációt, mely így biztosítja a  különböző fajták kutyái számára a táplálkozás örömét.
- Kiegyensúlyozott fehérje- és zsírtartalom révén segít az ideális testalkat fenntartásában és az ízületek kímélésében.
- A Dog Chow Senior receptúra E-vitamint tartalmaz, mely antioxidánsként lép fel a szabadgyökökkel szemben és támogatja a természetes védekezőképességet.
- Antioxidánsokkal támogatja idősödő kutyája létfontosságú funkcióit.
Összetétel:
Gabonafélék, hús és állati származékok (8%*), növényi fehérjekivonatok, növényi eredetű származékok, olajok és zsírok, zöldségek (szárított cikória gyökér 1,1%), ásványi anyagok.
* 16% rehidratált hús és állati származéknak felel meg: minimum 4% bárány.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned