Immunovet Pets Immunerősítő Tabletta 60db
Termék adatai

Immunovet Pets Immunerősítő Tabletta 60db

Cikkszám: 3939
60 db
2 990 Ft
OutOfStock
Természetes étrendkiegészítő kutyák és macskák részére.
Az Immunovet speciális, természetes hatóanyagokat tartalmazó eledelkiegészítő, kedvtelésből tartott állatok részére.
 
Összetevők:
1 tabletta 1g Immunovet koncentrátumot tartalmaz. Az Immunovet koncentrátum egy speciális, szabadalommal védett, biotechnológiai eljárással átalakított kivonat, amelynek kiindulási anyaga a válogatott minőségű búzacsíra.
 
Mikor ajánlott:
Egészséges állatok esetében, a jó általános állapot fenntartásáért, csökkentve a betegségek kialakulásának veszélyét. Betegségek esetén az állatorvosi terápia kiegészítéseként, az állatorvos által rendelt terápia hatékonyságának növelése érdekében. Sebészeti beavatkozások, műtétek után a gyógyulás segítésére, a lábadozási idő csökkentésére.
 
Mikor lehet elkezdeni a tabletta alkalmazását:
Az Immunovet tabletta alkalmazását már a betegségek kialakulása előtt célszerű megkezdeni az immunrendszer megerősítése és az egészséges állapot fenntartása céljából. Az alkalmazás már a betegség felismerését követően, még az állatorvosi kezelés megkezdése előtt is elkezdhető.
 
Mit kell tudni az alkalmazás megkezdése előtt:
A készítmény nem alakalmazható egyyedüli tápanyagforrásként! Az Immunovet tabletta nem helyettesítheti az állatorvosi kezeléseket és gyógyszereket! Az Immunovet tabletta nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet!
 
Mikor nem ajánlott:
Ellenjavalt a készítmény alkalmazása fruktózérzékenység, ill. a készítmény bármely összetevőjére való túlérzékenység esetén.
 
Napi adag:
Egészséges állatok részére, a jó kondíció fenntartása, betegségmegelőzés segítsége érdekében: 1 tabletta/10ttkg naponta.
Állatorvosi terápiás kezelések ill. beavatkozások hatékonyságának növelése érdekében: 1 tabletta/5ttkg naponta.
A napi adagot lehetőleg etetést megelőzően javasolt alkalmazni. Szükség szerint az ajánlott adag megduplázható.
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned