MAXIMO LAMB AND RICE Premium Line
Termék adatai

MAXIMO LAMB AND RICE Premium Line

Cikkszám: 458999655
(615Ft/kg) 20 KG 26/14 Búza, szója és gluténmentes!
Értékelés:
21 710 Ft
Instock
db
Prémium minőségű, teljes értékű szárazeledel érzékeny emésztésű és allergiára hajlamos kutyák számára.

Kiváló Új-Zélandi szárított bárányhúsból (min:30%) készül, mely könnyű emészthetőséget biztosít, és megnöveli a szervezet ellenálló képességét az allergiás reakciókkal szemben.

Magas minőségű gabonák felhasználásával, (rizs, kukorica, kukorica glutén*, lenmag) a kellő mennyiségű és minőségű szénhidrát bevitelért.

Kiváló energiaforrású zsírokat tartalmaz, (sertészsír**, lazacolaj, lenolaj) melyek természetes úton segítik az optimális mennyiségű Omega3 és Omega6 bevitelt (szív és érrendszer támogatás, egészséges bőr, szőrzet, porcok, ízületek) és a zsírban oldódó vitaminok teljes mértékű hasznosulását, (A, D3, E-vitamin).
Ezek az esszenciális zsírsavak nélkülözhetetlen összetevők kedvence mindennapi kiegyensúlyozott táplálásához.

Zöldségek, (zöldborsó, sárgarépa) melyek kiegyensúlyozottan biztosítják a megfelelő mennyiségű napi vitamin bevitelt, ezzel is támogatva a vitalitást és a belső szervek megfelelő működését, ezáltal az emésztést is.

Chondroprotektív hozzátevőket tartalmaz, amik az egészséges porcszövet alkotóelemei, így beépülve az ízületi porcba, támogatják a megfelelő tápanyag ellátást, lassítják a porc további pusztulását.

Probiotikum tartalmával hozzájárul az étrend – intolerancia, étrendbeli változás leküzdéséhez, egészséges bélflórát biztosít, megfelelő adagolás mellett csökkentheti a hasmenést és a túlzott bélgáz termelést.

Összetevők:
hús (Új-Zélandi szárított bárány min:30%), gabonafélék (rizs, kukorica, kukorica glutén*, lenmag), olajok és zsírok (sertészsír**, lazacolaj és lenolaj), zöldségek (borsó, sárgarépa) yucca, probiotikumok, chondroprotektív hozzátevők, antioxidánsok és természetes tartósítószerek.

Hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok:
Vitamin A, Vitamin D3, Vitamin E, Vas, Jód, Kobalt, Réz, Mangán, Cink, Szelén.

Analitikai összetevők:
Fehérje: 26%
Zsír: 14%
Hamu: 5,6%
Rost: 3,1%

kukorica glutén*: A kukoricaglutén a keményítőgyártás során keletkező termék. Nevével ellentétben nem tartalmaz a gabonákra jellemző gliadint és glutenint (amelyek a glutént alkotják). Valójában a kukoricában jelen lévő egyéb fehérjékből áll, amely koncentrált fehérjét a köznyelvben kukoricagluténnek nevezzük.
Fehérjetartalma nagyjából 60%, jól emészthető és ízletes. Értékes aminosavai közül kiemelkedő metionin és cisztin tartalma. Élénk sárga színét a kukoricában található xantofil színanyagnak köszönheti.
sertészsír**: Kiváló forrása a B-vitaminnak és az ásványi anyagoknak, egészségesebb, mint a bárány- vagy a marhazsír, mert sokkal telítetlenebb.
Kutatások szerint a világ 8. legegészségesebb élelmiszere.
Etetési javaslat:
Lehetőleg adagoljuk száraz állapotban, vagy kevés víz hozzáadásával, a napi adagot kétfelé elosztva.
A terméken feltüntetett adagolási útmutató csak iránymutató tanács, tapasztaljuk ki kedvencünk számára a megfelelő napi mennyiséget.

Mindig biztosítsunk megfelelő mennyiségű friss vizet kedvencünknek!

Tárolás: Száraz, hűvös helyen!
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Név nélkül
2021-05-31 13:01

Név nélkül
2021-02-03 12:52