Maglód: 06-70/236-37-84, Vecsés: 06-70/421-27-31 (Hívható: hétfőtől-péntekig 09:00-19:00)
Nyitvatartás: H-P: 8:00-19:00 Szo: 7:00-13:00
Panzi Fit Active Lazac Olaj 1L
Termék adatai

Panzi Fit Active Lazac Olaj 1L

Cikkszám: 3961
1 L
3 999 Ft
Instock
db
Panzi Fit Active Lazac Olaj magas omega-3 tartalommal.

Az omega-3 zsírsavak alapvető fontosságúak az egészséges szervezet számára, csökkentik a szív- és érrendszeri kockázatokat, és általános hatással vannak a szervezet optimális működésére
(ízületi problémák, immunrendszer-stimuláció, bőr- és prémes problémák, általános állapot). A növényi eredetű olajjal (például lenmaggal) ellentétben a halolaj hasznos az aritmia kezelésére, és megakadályozhatja a szív ischaemiát (ami a leggyakoribb halálok az idősebb kutyák esetében, de nem csak). Az omega-3-ban és 6-ban gazdag étrend kiegyensúlyozott arányban küzd a vesebetegségekkel, és csökkenti ezen szenvedések előfordulását. Az Omega 3 természetes forrása erősíti az immunrendszert és hozzájárul a kölykök egészséges növekedéséhez. 6-8 hetes bevitel után jelentősen csökkenti az atópiás dermatitist és a tüneteket (kiütések, helyi gyulladás, dehidratáció és bőrpirulás) és javítja a szőrzet és a bőr állapotát. Továbbá javítja az idősebb kutyák általános egészségi állapotát, és segít megőrizni az egészséges vizuális és hallásképességet.

A lazacolajból (különösen az EPA és a DHA) származó Omega-3 zsírsavak közvetlenül a szervezetből metabolizálódnak, ellentétben a növényi eredetű/növényi eredetű Omega 3-mal (ALA), amely előzetes átalakítást igényel, ami 95% -ra fordulhat a metabolizált zsírsavak elvesztése. Ennélfogva az állati eredetű omega-3 kiváló minőségű, mint a növényekből származó.
Az EPA és a DHA omega-3 zsírsavak esszenciális zsírsavaknak minősülnek, mivel nem képesek a szervezet szintetizálására, de szükségesek az optimális fejlődéshez és az egészséghez. Az EPA és a DHA a sejtmembrán szerkezeti összetevői, és fenntartják a folyadék és a permeabilitást, ami szükséges a sejt megfelelő működéséhez. Az egyes sejtek egyik legfontosabb funkciója a homeosztázis (az állandó és stabil belső környezet megőrzésének képessége). A homeosztázis első lépése az egészséges sejtmembrán létrehozása (a sejt belseje és a külső környezet közötti fal) és az omega-3 savak kulcsszerepet játszanak ebben a folyamatban.
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned