Pedigree Mini 12kg
Termék adatai

Pedigree Mini 12kg

Cikkszám: 1070
2 kg
14 950 Ft
OutOfStock

A Pedigree Mini Adullt szárazeledel marhahússal és zöldségekkel egy teljes értékű eledel felnőtt, kistestű kutyák számára.
A Pedigree® Vital Protection™ szárazeledelt úgy fejlesztettük ki, hogy biztosítsa azokat a tápanyagokat, melyek a kutyák 4 kulcsfontosságú szükségletére hatnak: hozzájrul az erős immunrendszer, az egészséges bőr és szőrzet, a jó emésztés biztosításához, miközben kutyája fogait is segít tisztán tartani. A Pedigree® Vital Protection™ segít megőrizni kutyája egészségét és vitalitását.
Vitalitás
B-vitaminnal és ásványi anyagokkal, melyek segítenek, hogy kutyája életerős és életvidám maradjon.
Szájápolás
Minden kutya megérdemli a boldog mosolyt. Mivel a kutyák szájuk segítségével élik le életüket, foguk és ínyük egészsége kritikus számukra. Ezért a Pedigree® Adult Mini egy speciális aktív összetevőt tartalmaz, ami segít megelőzni a fogkőképződést, különleges formájú szemcséi pedig hozzájárulnak a fogak tisztán tartásához.
Emésztés
Minden kutya megérdemli az egészséges pocakot. Termékünk természetes rostokat és magas minőségű fehérjét tartalmaz, ami hozzájárul az egészséges emésztéshez.
Egészséges bőr és szőrzet
Minden kutya megérdemli, hogy egészségesen nézzen ki, és úgy is érezze magát. Napraforgó olajjal, amely természetes forrása az omega 6 zsírsavaknak, és cinkkel, hogy kutyája a lehető legjobban nézzen ki, és úgy is érezze magát.
Immunrendszer
Minden kutya megérdemel egy kis extra védelmet. Receptjeink E-vitamint (ami egy antioxidáns) és válogatott ásványi anyagokat tartalmaznak, melyek belülről segítenek védelmet nyújtani kutyája számára, így nem kell aggódnia, hol szaglászik kutyája, mikor Ön nem figyel.
Összetevők:
Válogatott gabonafélék, Hús és állati származékok (ebből 4% marhahús a barna színű szemcsékben), Olajok és zsírok (ebből 0,5% napraforgóolaj), Növényi eredetű származékok (ebből 2% szárított répapép), Ásványi anyagok (1,9%, ebből 0,7% nátrium-tripolifoszfát mint aktív összetevő a barna színű szemcsékben), Növényi fehérje kivonatok, Zöldségek (4% sárgarépa a narancssárga színű szemcsékben, 4% zöldborsó a zöld színű szemcsékben)
Adalékanyagok/kg:
- Antioxidánsok / színezék
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
- A-vitamin:  11561 NE
- B1-vitamin: 9,3 mg
- B2-vitamin: 12,7 mg
- D3-vitamin: 1275 NE
- E-vitamin: 120 mg
- Réz-szulfát pentahidrát: 17,9 mg
- Mangán-szulfát tetrahidrát: 129 mg
- Kálium-jodid: 1,5 mg
- Nátrium-szelenit: 0,06 mg
- Cink-szulfát monohidrát: 367 mg

Beltartalom Mennyiség
Fehérje                                22,0 %
Zsírtartalom                        13,0 %
Szervetlen anyagok        8,0 %
Nyersrost                            2,1 %
Omega-6                              2,6 %

 

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned