Miért fontosak a kiegészítő rágcsálóeledelek?

A rágcsálók speciális táplálkozási igényekkel rendelkeznek, ezért fontos, hogy étrendjük minden szükséges vitamint, ásványi anyagot és tápanyagot tartalmazzon. A kiegészítő rágcsálóeledelek változatos és tápláló összetételükkel hozzájárulnak rágcsálói vitalitásához, egészségéhez és jó közérzetéhez.

Termékkategóriák:

 1. Szárított eledelek:

  • Különféle szárított zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények, amelyek természetes módon biztosítják a szükséges tápanyagokat. Ideálisak mindennapi etetéshez és változatosságot nyújtanak rágcsálói étrendjében.
 2. Pellet tápok:

  • Kiegyensúlyozott összetételű pellet tápok, amelyek minden szükséges vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. Könnyen adagolhatók és hosszú eltarthatóságúak, ideálisak minden típusú rágcsáló számára.
 3. Vitaminok és ásványi anyagok:

  • Kiegészítők, amelyek biztosítják a rágcsálók számára szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. Segítenek megelőzni a hiánybetegségeket és támogatják az immunrendszert.
 4. Snackek és jutalomfalatok:

  • Ízletes és tápláló snackek, amelyek kiegészítik a rágcsálók étrendjét és jutalmazzák őket. Ideálisak tréninghez vagy csak egyszerűen a mindennapi öröm biztosítására.

 

Kiegészítő rágcsálóeleség